Şehit Erdal Alpkılıç İlkokulu

Telefon : 0422 8413094
WEB https://seailk.meb.k12.tr
Adres : Karahan Mah. Halil İbrahim Cad. Battalgazi/MALATYA
VİZYON : Gelişen, üreten ve öğrenen örgüt olarak ilçemizde tercih edilen, marka okul olmak
MİSYON : Biz, öğrencilerimizi, gelişimsel rehberlik anlayışı ile beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde akademik başarıyı yakalamış, demokrasiyi içselleştiren, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, yaşam boyu öğrenmeyi esas alan, yaşam becerisi kazanmış, çağın model bireyleri olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam
Isınma : Doğalgaz
Servis : Kuluşağı ve Ağılyazı köylerinden servis taşımayla okulumuza öğrenci getirmektedir.
Ulaşım : Şehir içi toplu taşımayla 20 dk da merkezden okula ulaşılmaktadır.Battalgazi Özel Halk Otobüsleri (251 nolu) okulumuz önünden geçmektedir.15 dk. da bir kalkmaktadır
Yerleşim Yeri : İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km ilçe merkezine uzaklık 9 km ile uzaklık